OM OSS

HOPEntertainment AB är ett produktionsbolags som säljer upplevelse inom show- och nöjesbranschen. Bolaget grundades 2016 av Thomas Pettersson & Hanna Holmgren. Namnet skapades utifrån deras efternamn. HO, Holmgren och PE, Pettersson. År 2020 gick flyttlasset till Nybro för att satsa fullt ut på sin vision om ett mer levande kulturliv i staden.


Thomas Holmgren Pettersson är född och uppvuxen i Nybro. Han är utbildad musikalartist på Balettakademien i Göteborg. Vid sidan av arbetet med HOPEntertainment jobbar Thomas som pedagog med musikprofil i Nybro Pastorat. På scen har han t.ex. gjort musikalerna Ringaren i Notre Dame och The Full Monty i Göteborg, Les Miserables i Karlstad och The Sound of music och Annie i Stockholm.

Hanna Holmgren Pettersson är född och uppvuxen i Vallentuna. Hon är utbildad musikalartist på Balettakademien i Göteborg. Vid sidan om sitt arbete med HOPEntertainment arbetar Hanna som teaterpedagog på Nybro kulturskolan och har musikalkurser för ungdomar i Kalmar och Mörbylånga. På scen har hon t.ex. gjort musikalerna Les miserbles i Karlstad och Jönköping, The Sound of Music i Stockholm, Oliver i Göteborg samt gestaltat titelrollen i Pippi Långstrump i både Falkenberg och Stockholm.