Vi underhåller Nybro!

OM OSS

HOPEntertainment AB är ett produktionsbolags som säljer upplevelse inom show- och nöjesbranschen. Bolaget grundades 2016 av Thomas Pettersson & Hanna Holmgren. Namnet skapades utifrån deras efternamn. HO, Holmgren och PE, Pettersson. År 2020 gick flyttlasset till Nybro för att satsa fullt ut på sin vision om ett mer levande kulturliv i staden.


Thomas Holmgren Pettersson är född och uppvuxen i Nybro. Han är utbildad musikalartist på Balettakademien i Göteborg. Vid sidan av arbetet med HOPEntertainment jobbar Thomas som frilansande musikalartist. Han ha t.ex. gjort musikalerna Ringaren i Notre Dame och The Full Monty i Göteborg, Les Miserables i Karlstad och The Sound of music och Annie i Stockholm.

Hanna Holmgren Pettersson är född och uppvuxen i Vallentuna. Hon är utbildad musikalartist på Balettakademien i Göteborg. Vid sidan om sitt arbete med HOPEntertainment jobbar Hanna som frilansande musikalartist. Hon har t.ex. gjort musikalerna Les miserbles i Karlstad och Jönköping, The Sound of Music i Stockholm, Oliver i Göteborg samt gestaltat titelrollen i Pippi Långstrump i både Falkenberg och Stockholm.

Ladda ner våra CV:n genom att trycka på pilen uppe i höger hörn.

Copyright @ 2016 Design: Elin Ljungberg